Gepost door: kwbbalen | oktober 7, 2021

KWB is terug paraat!

Onder een stralend herfstzonnetje ging op 18 en 19 september de viering van 75 jaar KWB Balen-Centrum door.

Zowel zaterdag- als zondagnamiddag kon jong en oud zich uitleven op het St.-Andriesplein, met springkastelen, kermisattracties, een grimeerstand, een zelfgemaakte KWB-Kop-van-jut enz. Het vrij podium met optredens van lokale groepen zorgde voor feestelijke, genietbare muziek. De pannenkoeken en een lokaal ijsje vielen bij iedereen in de smaak. Na de receptie kon men de tentoonstelling met foto’s en documenten uit de oude doos bezoeken.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers voor en achter de schermen werd het een prachtig feest! Met de viering van 75 jaar wensten we dan ook opnieuw volop naar buiten te treden: “KWB wil Balen opnieuw laten bruisen!”

Meer info over de activiteiten van de eerstvolgende maanden is te vinden in de nieuwsbrief van oktober. Hierbij vinden jullie ook de flyer van de workshop ‘Mijn fitte fiets’ en van de rijopleiding, met telkens de gegevens over de activiteit en de inschrijvingsmodaliteiten. In de nieuwsbrief is ook een link opgenomen om uw bestelling te plaatsen voor chocolade van Sinterklaas. we hopen jullie opnieuw te zien op onze volgende activiteiten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: