Gepost door: kwbbalen | november 16, 2021

De winter staat voor de deur

De afgelopen maand oktober zijn we er opnieuw ingevlogen met een rijk aanbod van activiteiten.  

De jaarvergadering van 8 oktober kende een groot succes en een talrijke opkomst. Het werd een gezellige eet-, spel- en kletsavond, met de voorstelling van ons activiteitenprogramma voor de rest van dit jaar en volgend jaar 2022. 

De workshop ‘Mijn fitte fiets’ werd bijgewoond door 11 personen. Iedere aanwezige heeft wel wat praktische zaken opgestoken om een klassieke fiets te onderhouden en te herstellen. Zelfs lesgever Johan Alen heeft op deze avond nog enkele nieuwe middeltjes ontdekt. We zijn nooit te oud om iets bij te leren… Als kers op de taart ontving iedereen een handig naslagwerkje over een fitte fiets en een gratis setje zelfplakkers om je lekke binnenband te herstellen. 

We hebben deze maand ook al contact gelegd met de Sint in Spanje om ons eind november te voorzien van lekkere, goedkope chocoladefiguren. De bestellingen zijn nog volop lopende, maar zoals het er nu uitziet, gaan we ons record van bestelde kilo’s waarschijnlijk verbeteren.  

Omwille van praktische redenen wordt de aangekondigde whiskyproefavond van vrijdag 3 december verplaatst naar eind 2022. In de nieuwsbrief kijken we vooruit naar de activiteiten in november en december. 

Het bestuur 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: