Gepost door: kwbbalen | april 5, 2022

De lente is in het land

Beste KWB’ers,

De lente was afgelopen maand al letterlijk en figuurlijk in het land. We konden meermaals genieten van een zalig zonnetje. De meeste coronateugels werden losgelaten, en ook wij KWB-ers hebben dit al gevoeld in onze activiteiten:

Het praatcafé van 16 maart deed al de aanwezigen enorm deugd. Er werden allerlei plannen besproken en zeker deze over de komende zomervakantie.

De daguitstap naar Antwerpen op zaterdag 19 maart met een bezoek aan de ‘Ruien’ in de voormiddag, een fijn stadsspel (uitgetest door onze afdeling voor KWB-nationaal) in de namiddag, werd door alle 20 deelnemers zeer geslaagd en interessant geëvalueerd.

Op maandag 21 april kwamen de meeste van de 60 deelnemers samen op de infovergadering voor het Gezinsweekend van 8 tot 10 april in Kortrijk. Een gevarieerd programma werd aan de deelnemers voorgesteld én de nodige keuzes gemaakt. Indien het goede weer dan ook weer van de partij is, wat we met z’n allen hopen, kan ook dit weekend niet meer stuk.

Onze samenaankoop van chocolade paaseieren en -figuren kende weer een groot succes. Er zal een kleine bestelwagen nodig zijn om de 180 kg tot in Balen te brengen. Uw bestelling wordt op donderdag 7 april aan huis geleverd.

Het weekend van 25 tot 27 maart en de afgelopen week hebben enkele vrijwilligers van onze afdeling de zwerfvuilruimactie 2022 van de gemeentelijke milieuraad mee een gezicht gegeven. Bedankt voor jullie inzet en hulp.

In deze nieuwsbrief staan we stil bij de activiteiten van april en mei. We hopen jullie te zien!

Tof hé, en hou het gezellig en gezond…

Het bestuur


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: