Gepost door: kwbbalen | maart 4, 2022

We hopen op code geel!

Beste vrienden van KWB-Balen,

Eind januari hoopten we dat de coronabarometer op oranje zou staan, tegen maart mogen we hopen op code geel. Wordt alles weer stilaan normaal?

De ‘thema-avond aan huis’ is weeral achter de rug. We mogen opnieuw van een succes spreken, zowel wat betreft het aantal deelnemers als de waardering vanwege onze leden voor dit initiatief. Toch hopen we dat dit de laatste keer geweest is. En ieder zal begrijpen waarom… Volgend jaar hopen we terug op een ‘thema-avond’ met zijn allen samen in het PC.

Als je dit leest is ook de namiddag ‘koken voor kinderen’ al voorbij. Het werd een voorzichtige start van deze eerste échte activiteit na corona. Het was niet de massa die hierop afkwam, maar wie zei ook alweer dat niet de kwantiteit telt, maar wel de kwaliteit… Als we een echte gezinsbeweging willen worden, moeten we dit soort activiteiten zeker koesteren.

De bestuursvergadering in februari kon terug ‘live’ doorgaan. Samen aan één tafel zitten in plaats van voor het scherm: het deed deugd. Samen een pintje (of twee of …) drinken en samen plannen maken. Hoe fijn is dat!

In deze nieuwsbrief laten we jullie kennis maken met het resultaat van dit vergaderen en plannen. We hopen jullie snel terug te zien!

Het bestuur


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: