Gepost door: kwbbalen | januari 20, 2022

Niets nieuws onder de zon?

Beste vrienden van KWB-Balen,

Hopelijk heeft iedereen de feestdagen op een fijne wijze doorgebracht en het nieuwe jaar toch met hoopvolle perspectieven ingezet.

Ondanks de nieuwe coronamaatregelingen hebben we met ons KWB-bestuur niet stilgezeten. Op een avond voor en na de feestdagen hebben we onze hoofden van achter een scherm bij mekaar gestoken om de voorbije activiteiten te evalueren en de komende te plannen. Dat is zeker niet evident met de steeds wijzigende maatregelen en de terugkomende golven van corona, maar we proberen er alvast het beste van te maken.

In deze nieuwsbrief – de eerste van het nieuwe jaar – blikken we nog even terug op het voorbije feestjaar en de activiteiten van december. We willen vooral ook op een positieve manier vooruitkijken. Daarom zeggen we nu met zijn allen: “Op naar het volgende ‘feestjaar’ ter afsluiting van ons 75-jarig bestaan!”

We hopen dat jullie het goed stellen. Onze wensen voor een ‘positief’ nieuw jaar zullen méér zijn dan een werkpunt… Hou jullie alvast in beweging en blijf  gezond!

Het bestuur


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: