Gepost door: kwbbalen | maart 12, 2021

Wat is dat met de paashaas?

Naar het schijnt is de Paashaas verdwenen… Tussen 1 en 30 april organiseren we een grote zoektocht. Vertrek- en aankomstplaats van deze tocht is café ‘Het Hoekske’, Driehuizen 66 te Balen. Met de smartphone in de hand ga je als gezin op pad voor een wandeling van ongeveer 4 kilometer. Onderweg kom je zeven borden tegen met QR-codes. Als je deze codes scant, hoor je telkens een audiofragment van een leuk paasverhaal. Je kan kiezen uit twee verschillende verhalen: eentje voor min 8-jarigen en eentje voor plus 8-jarigen. Als je de tocht volledig hebt gewandeld, heb dus je een of twee paasverhalen gehoord. Leuk weetje: Pieter Embrechts sprak de verhalen op een geanimeerde wijze in.

Met deze paaswandeling bieden we kinderen en (groot)ouders op een leuke en veilige manier plezier en afleiding in eigen buurt. Na het beëindigen van de tocht is het mogelijk om alle dagen van de week van 10 tot 17 uur (behalve op woensdag, want dan is het sluitingsdag) om afhaaldranken en kleine hapjes aan te schaffen bij café Het Hoekske.

Maak reclame voor deze tocht bij niet kwb-leden en vrienden; ook zij mogen in eigen familiebubbel deelnemen! Zo heb je weer iets om naar uit te kijken…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: