Gepost door: kwbbalen | januari 31, 2021

Thema-avond aan huis groot succes

Corona heeft ons allen al bijna een jaar in een houdgreep. En ook in 2021 lijkt dit enge beest zijn greep niet zomaar te lossen. Als vereniging is het onmogelijk mensen samen te brengen. Bij Kwb-Balen kunnen we echter rekenen op een vindingrijk bestuursteam, dat zich door het virus niet tegen het canvas laat boksen. Wel waren we verplicht om veel van onze activiteiten uit te stellen of aan te passen.

Zo stond op 23 januari 2021 onze jaarlijkse thema-avond gepland. Dit is steevast ons eerste groot evenement van het jaar. Bovendien zou het dit jaar de start zijn van onze viering van 75 jaar kwb-Balen. We zijn er samen in geslaagd om deze avond om te toveren tot een leuk en lekker alternatief, dat coronaproof kon verlopen voor onze (bestuurs)leden.

In plaats van iedereen samen te brengen en hen te laten genieten van een omvangrijk buffet, besloten we om de thema-avond aan huis te leveren. Onze leden mochten zelf een driegangenmenu samenstellen uit het aanbod van een plaatselijke traiteur. Daar bovenop kregen ze van onze kwb-afdeling een fles cava cadeau. Ze dienden dus enkel de benen onder hun eigen tafel te schuiven en vanop afstand te klinken op ons 75-jarig bestaan.

Het aan huis bezorgen van de gerechten verliep rimpelloos. Achteraf waren er alleen maar positieve reacties van onze leden. Uiteraard is het niet hetzelfde als een echte thema-avond, maar toch een waardige vervanger in deze speciale tijden. Hopelijk kunnen we in 2022 allemaal weer gezellig samen tafelen en tussen pot en pint zeggen dat de thema-avond aan huis van 2021 een echt succes was.

We beloven alvast dat we er in 2022 terug zijn met een KNALLER van een feest!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: