Gepost door: kwbbalen | november 11, 2020

Wij nemen onze verantwoordelijkheid

Beste vrienden van KWB-Balen,

Het goede nieuws: ons alternatief voor de Jaarvergadering was een succes: 120 leden bestelden ”Pens en kip aan huis” en genoten van een KWB-activiteit in hun eigen bubbel. Al is het natuurlijk plezanter als we met de groep samen kunnen eten, babbelen, vogelpikken, kaarten en ‘zwansen’ zoals in de goede oude tijd… Ons jaarprogramma kon niet ‘live’ voorgesteld worden, maar we moesten het doen met een kleurrijke A3-folder. Vul de data maar in op je agenda… Al is ons jaarprogramma ook ‘onder voorbehoud’ van je-weet-wel-wat.

Het slechte nieuws: door de tweede coronagolf moeten we voorlopig alle activiteiten uitstellen tot een latere datum. De infoavond over de wegcode op 27 oktober werd na overleg met de gemeente en KWB-nationaal uitgesteld. De ingeschrevenen werden verwittigd. Door onze avondwandeling-in-eigen-bubbel niet te laten doorgaan op 20 november, geven we gehoor aan de oproep om te vermijden dat mensen buiten de eigen bubbel samen komen. lees er meer over in onze nieuwsbrief van november.

Wij nemen als vereniging onze verantwoordelijkheid en hopen zo ons (kiezel)steentje bij te dragen aan een oplossing voor deze crisis. Al bloedt ons hart dat we niet meer kunnen doen wat we zo graag doen: mensen samen brengen…

Hou jullie goed!

Het bestuur


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: