Gepost door: kwbbalen | oktober 27, 2019

Jaarvergadering 2019-2020

Op 11 oktober 2019 hielden we onze jaarvergadering. We begonnen met de traditionele pensen of kip met appelmoes. Daarna werd het jaarprogramma voorgesteld. De bestuursleden hadden zich voor de gelegenheid voorzien van ‘sandwichpanelen’, waarop een aantal activiteiten voorgesteld werden. Er waren voorwaar enkele pareltjes bij. Sommige bestuursleden hadden beroep gedaan op de creatievelingen van hun familie, en dat was eraan te zien! Overigens: het overzicht van het jaarprogramma staat binnenkort op deze website.

Na deze vreedzame ‘betoging’ van de bestuursleden werd er gekaart, darts gespeeld of gewoon gebabbeld. Onder leiding van twee leden van een spelletjesclub werden een aantal nieuwe gezelschapsspellen uitgetest. Zo was de start van het werkjaar weer een gezellige bedoening voor de aanwezigen. Waar de traditionele pensenkermis met zettersprijskamp in het verleden uitsluitend voor de mannen bedoeld was, is het leuk om vast te stellen dat er elk jaar meer vrouwen meedoen met deze activiteit.

Op onze fotopagina vind je enkele foto’s terug van de activiteit, zowel voor als achter de schermen. En van de gelegenheid maken we gebruik om de ‘werk(st)ers’ achter de schermen van harte te bedanken!

We vragen ook uw aandacht voor onze volgende activiteiten:

De avondwandeling op 15 november: vertrek aan het parochiecentrum tussen 19 en 19.30 uur, voor een tocht in het duister… (9 km., eventueel in te korten) Deelnemen kost 3 euro. Meer info en inschrijven via mail bij frank_mentens@hotmail.com.

DSCN5164

Voor de samenaankoop van chocolade en de rondgang van Sinterklaas moet er ingeschreven worden voor 5 november. Meer info en het bestel- of inschrijvingsformulier zaten bij de Raak van oktober of zijn te downloaden onder KWBeeke op deze website.

DSCN5162


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: