Gepost door: kwbbalen | april 10, 2019

KWB Balen ging van de grond…

Zaterdag 26 januari tekenden een 80-tal kwb-leden present voor onze jaarlijkse thema-avond. Elk jaar dompelt het werkgroepje de genodigden onder in een welbepaald thema. Dit jaar besloten we om onze leden eens goed van de grond te laten gaan onder de naam ‘Kwb Airlines’.

KWB Airlines

Iedere passagier diende een valies of andere handbagage mee te brengen met daarin voor hem of haar een onmisbaar object voor een geslaagde vakantie. Zoals op een echte luchthaven moesten de mensen hun bagage laten controleren op illegale zaken en indien de persoon in kwestie er verdacht uitzag, werd overgegaan tot een fouille. Meermaals ging er een alarm af en de security diende zelfs één keer tussenbeide te komen wegens een ‘te agressieve’ passagier.

Nadat iedereen een glaasje cava of sinaasappelsap in zijn handen had, trakteerden de culinaire talenten van onze kookclub de menigte op drie fantastisch lekkere hapjes. Ondertussen kenden de mensen hun bestemming en gingen ze aan de hen toegekende tafels zitten, klaar om op te stijgen. Uiteraard werden eerst de veiligheidsinstructies duidelijk en amusant voorgedaan door onze bevallige stewardessen. En toen onze gezagvoerder het signaal gaf om de innerlijke mens te sterken, bestormde de hongerige bende het wederom smakelijke buffet van Jos Saelen, de man die het Balense volk liet eten.

De buikjes waren nog maar net gevuld of een tiental geselecteerde mensen mocht zich wagen een spelletje Familieraad. De winnaar van deze kwis mag samen met de Koning van de zwever, Marc Huybreckx, de lucht in om Balen en omstreken eens van bovenuit te bewonderen. Alsof de duivel ermee gemoeid was ging meneer Huybreckx zelf met de hoofdprijs aan de haal, maar joviaal als hij is schonk hij de prijs weg aan de nummer twee.

De overwinning was amper koud of het dessertenbuffet werd geopend om de kleine gaatjes nog wat op te vullen. Uiteraard kregen de mensen ook een muzikaal intermezzo aangeboden. Dit jaar zorgde de groep ‘Screaming Cattle’ voor een geslaagd optreden. Nadien nam Jan Dens het van hen over en stond de dansvloer in een mum van tijd vol. We mogen weer terugblikken op een meer dan geslaagde thema-avond en vooruitkijken naar 2020.

Wie nog eens wil terugkijken naar de foto’s van dit evenement, kijkt vlug op onze fotopagina!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: